Behöver du hjälp med att synas?

Vi hjälper dig

Vi är experter på digital marknadsföring av onlinekurser och kan hjälpa dig att nå ut till en bred publik av potentiella studenter. Genom strategisk annonsering och optimering av kampanjer kan vi öka din synlighet och öka konverteringarna för dina kurser.

 

Vårt team av marknadsförare och copywriters skapar engagerande kampanjer och innehåll som lockar intresse och genererar intresserade deltagare. Vi använder olika kanaler och plattformar för att nå din målgrupp på bästa sätt. Kontakta oss idag för att få hjälp med digital marknadsföring av dina onlinekurser och nå ut till fler studenter.

Webb Lite

fr. 4.995:-

För dig som vill ha en enklare webbplats för att tex ta emot e-post och enklare förfrågningar.

  • 5 sidor med text och bild
  • 1 kontaktformulär

Pris för webbhotell och domänadress tillkommer om du inte redan har det. Vi hjälper dig att skaffa det om det inte finns sedan tidigare.

Webb Normal

fr. 9.995:-

För dig som vill ha en enklare webbplats men fler sidor för att presentera ditt företag tex ta emot e-post, formulär, karta och enklare förfrågningar.

  • 10-15 sidor med text och bild och förslag från dig
  • 1 kontaktformulär


Pris för webbhotell och domänadress tillkommer om du inte redan har det. Vi hjälper dig att skaffa det om det inte finns sedan tidigare.

Webb Large

fr. 19.995:-

För dig som vill ha en webbshop och vanliga sidor för att presentera ditt företag.

  • 10-15 sidor med text och bild och förslag från dig
  • Webbshop installerad med allt vad som krävs
  • Du lägger själv in dina produkter och vi sätter upp allt så att det blir enkelt för dig att färdigställa
  • 1 kontaktformulär


Pris för webbhotell och domänadress tillkommer om du inte redan har det. Vi hjälper dig att skaffa det om det inte finns sedan tidigare.

Webb XLarge

fr. 29.995:-

För dig som behöver en mer avancerad sida.

  • Vi sätter oss tillsammans och tittar över ditt behov.

Facebook & Instagram

Vi är experter på marknadsföring på Facebook och kan hjälpa dig att nå ut till en bred publik och öka din synlighet. Med skräddarsydda annonser och strategier kan vi maximera ditt företags potential på plattformen. Vårt team av erfarna marknadsförare och designers är dedikerade att leverera resultat som ökar ditt företags engagemang och konverteringar. Kontakta oss idag för att få hjälp med din marknadsföring på Facebook och ta ditt företag till nya höjder.

LinkedIn

Vår expertis sträcker sig även till marknadsföring på LinkedIn, världens främsta professionella nätverksplattform. Vi hjälper dig att bygga en stark närvaro på LinkedIn och nå ut till din målgrupp av yrkesverksamma. Genom att skapa engagerande innehåll och optimera din företagsprofil kan vi öka din synlighet och generera kvalitativa leads. Vårt erfarna team kan skapa och hantera annonser som riktas mot specifika branscher, företag och befattningar för att maximera din effektivitet. Ta kontakt med oss idag för att få hjälp med marknadsföring på LinkedIn och ta ditt företag till nästa nivå.

Google Ads

Vi är experter på marknadsföring av onlinekurser på Google Ads och kan hjälpa dig att maximera din synlighet och nå ut till en bred publik av potentiella studenter. Genom att skapa strategiska annonser och optimerade kampanjer kan vi öka trafiken till dina kurser och öka konverteringarna. Vårt team av marknadsförare har gedigen erfarenhet av att skapa effektiva annonser och rikta in sig på relevanta sökord och målgrupper. Kontakta oss idag för att få hjälp med marknadsföring av dina onlinekurser på Google Ads och nå ut till fler studenter som är intresserade av ditt ämne.

Annonsering

Vi är experter på digital marknadsföring av onlinekurser och kan hjälpa dig att nå ut till en bred publik av potentiella studenter. Genom strategisk annonsering och optimering av kampanjer kan vi öka din synlighet och öka konverteringarna för dina kurser. Vårt team av marknadsförare och copywriters skapar engagerande kampanjer och innehåll som lockar intresse och genererar intresserade deltagare. Vi använder olika kanaler och plattformar för att nå din målgrupp på bästa sätt. Kontakta oss idag för att få hjälp med digital marknadsföring av dina onlinekurser och nå ut till fler studenter.